8 augustus 2021

Instructies voor het aanmeldformulier hieronder

Op dit moment kunnen we maximaal 60 bezoekers per dienst verwelkomen. Er zijn voor hen 22 stoelen beschikbaar, en 8 banken.  Op 1 bank kan ofwel 1 gezin, ofwel een stel plus 1 persoon uit een ander huishouden.

• Kom je alleen? Reserveer dan een stoel, of anders een enkele bankplaats.
  • Kom je met twee personen uit hetzelfde huishouden? Reserveer dan 2 dubbele bankplaatsen als die nog vrij zijn, of stoelen als er geen bankplaatsen meer vrij zijn.
  • Kom je met drie of meer personen uit hetzelfde huishouden? Reserveer dan een hele bank door 2 dubbele  +  1 enkele bankplaats bij elkaar te reserveren.
  • Zijn de geschikte plaatsen op? Op de vrijdag voorafgaand aan de dienst kun je bekijken of er nog stoelen of bankplaatsen vrij zijn. Je mag dan ook voor één persoon een dubbele bankplaats reserveren. Reserveer in dat geval dus twee plaatsen.
  • Kun je toch niet komen? Dan mag je je plaats(en) aan iemand anders geven. Degene met wie je geruild hebt, geeft bij binnenkomst in de kerk even aan dat er geruild is. Je kunt ook je registratie annuleren door een mail te sturen aan Ruth Alkema via registratie@jeruzalemkerk.nl.

Geef de namen van de mensen die met je meekomen door in het veld “Opmerking”.

Reserveringen

Nog 41 plaatsen beschikbaar

Wanneer je meerdere mensen tegelijkertijd registreert, geef dan hun namen op bij 'opmerkingen'.

Soort ticket Plaatsen
Stoelen
Dubbele bankplaatsen
Voor twee personen uit hetzelfde huishouden. Reserveer voor elk gezinslid 1 plaats. Kom je met drie of meer, reserveer dan ook de andere helft van de bank door 1 enkele bankplaats mee te reserveren.
Enkele bankplaats
Als de stoelen op zijn: halve bank voor 1 persoon