Welkom op onze website!

We stellen ons graag aan je voor en we vinden het leuk als jij je aan ons wilt voorstellen. We zijn een gezellige gemeenschap en vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Wie zijn wij?

Wij zijn hele verschillende mensen die elkaar opzoeken om ons door Jezus te laten inspireren. Hij is onze bron van inspiratie en degene die het leven goed maakt. Op zondagen komen we bij elkaar om God en elkaar te ontmoeten en om het begin van de nieuwe week te markeren en te beginnen. We doen dat in onze vieringen die open zijn voor iedereen en die ook via een livestream of later kunnen worden meegemaakt. Ook door de week zijn er allerlei momenten waarop we met elkaar optrekken, regelmatig en spontaan. We hebben een WhatsApp groep waarin we elkaar op de hoogte houden van activiteiten, waarin we met elkaar meeleven en samen lachen.

We willen op een eigentijdse manier christen zijn. We zoeken naar levenswijsheid, naar liefde zonder veroordeling, we delen onze twijfels, we zoeken naar antwoorden op onze vragen en naar manieren om in het dagelijkse leven goed te doen. We willen het goede dat we ontvangen ook doorgeven, in onze levens, in de buurt en overal waar we zijn. Met onze huiskamer, aan de kant van het winkelcentrum, bieden we een gastvrije plek voor iedereen die een moment van rust wil ervaren, die op adem wil komen, of die gewoon een kop koffie wil komen drinken.

De Jeruzalemkerk, is een Nederlands Gereformeerde Kerk in de Utrechtse wijk Tuindorp. We zijn een streekgemeente van ongeveer 300 leden, van jong tot oud.

Wil je jezelf ook aan ons introduceren?

Leuk, als je dat wilt doen. Dat kan op verschillende manieren:

We ontmoeten je graag: op zondagen om 10.00 uur ontmoeten we elkaar in de vieringen, en er is daarna altijd de mogelijkheid om elkaar bij een kop koffie of thee te spreken. En op zaterdagochtend is de kerk regelmatig open aan de kant van het winkelcentrum. Leuk als je komt buurten. Ook via de website kun je een berichtje achterlaten. We nemen dan graag contact met je op.

Weet je van harte welkom!

Jeruzalemkerk
Kouwerplantsoen 1a
3571 LS Utrecht

Op de website vind je meer informatie over wie we zijn, wat we geloven en wat we doen.