Oekraïense vluchtelingen en hun gastgezinnen kunnen in Tuindorp terecht bij het Meetingpoint in de Jeruzalemkerk. Het Meetingpoint is een plek waar vluchtelingen elkaar kunnen ontmoeten, ze Nederlandse en/of Engelse les kunnen krijgen en geholpen worden bij vragen over het verblijf in Nederland.

Het Meetingpoint is open op woensdag- en donderdagmiddag van 13u. tot 16u. Oekraïense vluchtelingen zijn van harte welkom om binnen te lopen voor een kop thee of koffie en ontmoeting.

Українські біженці та їхні приймаючі сім’ї можуть відвідати місце зустрічі в Єрусалимській церкві в Тюйндорпі. Точка зустрічі – це місце, де біженці можуть зустрітися, вони можуть отримати уроки голландської та / або англійської мови та отримати допомогу з питаннями про перебування в Нідерландах.

Точка зустрічі відкрита в середу та четвер після обіду з 13:00 до 16:00. Українські біженці можуть пройтися за чашкою чаю або кави та зустрітися.

Agenda Meetingpoint Jeruzalemkerk
порядок денний Meetingpoint Jeruzalemkerk

• Nederlands les: elke woensdag 13:30-15:00
    Урок голландської: щосереди 13:30-15:00
  • Engels les: elke donderdag 13:30-15:30
    Уроки англійської мови: щочетверга 13:30-15:30

Meetingpoints in de stad

Meetingpoints door de hele stad
Het Meetingpoint Tuindorp is te vinden in de Jeruzalemkerk bij winkelcentrum De Gaard (Kouwerplantsoen 1, ingang Troosterhof).
Meer informatie of contact? Mail meeting-point@jeruzalemkerk.nl. Ook als u wilt helpen, kunt u contact opnemen of binnenlopen.

Op verzoek van de Gemeente Utrecht openen de Protestantse kerken door de hele stad meetingpoints.
Meer informatie daarover en locaties is te vinden op: www.diaconie-utrecht-vluchtelingen.nl.

Місця зустрічі Місця зустрічі – це місця, де українці можуть зустрітися та пообідати. Іноді в цих місцях доступні перекладачі, які можуть допомогти з питаннями щодо їхнього перебування в Нідерландах. Дітям також є чим зайнятися. Нові церкви регулярно реєструються як доступні місця. араз відкрито такі місця зустрічі для українців: https://www.diaconie-utrecht-vluchtelingen.nl/meetingpoints/

Jeruzalemkerk
Kouwerplantsoen 1a in Utrecht