Je bent van harte welkom in de kerk! Elke zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst in de Jeruzalemkerk aan het Kouwerplantsoen 1a in Utrecht.

Er zijn genoeg parkeermogelijkheden rond de kerk en voor de kerk is er een bushalte
(bushalte De Gaard, lijn 4).

Corona

Met ingang van 28 november is reserveren weer verplicht. Ook gaan we ervan uit dat ieder die de diensten bezoekt uitgaat van de bekende 3G regels en bij coronagerelateerde klachten thuisblijft. Het volgende geldt:

• Bij heen en weer lopen in de kerk is een mondkapje verplicht.
  • Bij binnenkomst in de kerk dienen de handen te worden gedesinfecteerd.
  • We nemen zoveel mogelijk de afstand van 1,5 m in acht.
  • Er wordt zo min mogelijk heen en weer gelopen tijdens en na de dienst.
  • Er is geen koffiedrinken na de dienst.
  • Wanneer je algemene verkoudheidsklachten of andere covid-gerelateerde klachten hebt verzoeken wij je om niet naar de kerk te komen. Je kunt de dienst dan via de livestream meebeleven.

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we veilige kerkdiensten kunnen houden. Dank voor je en uw medewerking!