Kinderprogramma

Gemeente zijn we met jong en oud. We zijn blij met onze kinderen en in onze diensten is er aandacht voor hen. In elke kerkdienst is er een kindermoment. De aanwezige kinderen (basisschoolleeftijd) mogen dan naar voren komen. Er wordt een verhaal verteld, of er is een andere creatieve invulling. Daarna wordt er een kinderlied gezongen. Het kindermoment wordt door een gemeentelid verzorgd.

Daarna is er de kindernevendienst, dan gaan de kinderen naar hun eigen groepen. In verband met corona is er een aangepaste vorm van kindernevendienst en gaan alle kinderen met elkaar en de leiding wat leuks doen.

Crèche

Voor de jongere kinderen is er crèche. Door corona kunnen de regels van tijd tot tijd verschillen. Kijk onder “kerkdiensten – Algemene informatie” welke regels er voor de zondag gelden dat je wilt komen. Dan geldt onderstaande:

• Als je je dient te registeren kun je in het registratieformulier onder “opmerkingen” de leeftijden van de kinderen aangeven, er wordt voor oppas gezorgd.
  • Als je zonder registratie naar de kerk kunt komen schiet dan iemand in de kerk aan en vraag naar de creche, je wordt dan verder geholpen.