Hieronder vind je de algemene informatie over de clubactiviteiten. Er kan nog wel eens wat veranderen. Je kunt ook altijd voor de zekerheid contact met het IKJU opnemen.

Voor de kinderen van de Jeruzalemkerk zijn er verschillende clubs en wordt er rond mei een kamp georganiseerd.

Het jeugdwerk van de Jeruzalemkerk wordt interkerkelijk georganiseerd door het Interkerkelijk Jeugdwerk Utrecht (IKJU), een samenwerkingsverband van de Jeruzalemkerk met de Nieuwe Kerk, de Jacobikerk en de Singelkerk. Er is een jeugdwerker, Rosanne Woudt, aan IKJU verbonden. De jeugdwerker ondersteunt de kerken in de clubactiviteiten. Op de clubs draait het om Vieren, Vrienden en Vormen. Het elkaar ontmoeten en plezier hebben staat centraal, geloven doe je samen met anderen! Kinderen zijn altijd welkom op een clubavond, loop gerust eens binnen.

Wil je mee gaan doen of eerst een keertje komen kijken? Van harte welkom! Je kunt je opgeven via de website (www.ikju.nl) of mailen: info@ikju.nl.

Kidsclub
De KidsClub is een club voor alle kids vanaf groep 5. Elke veertien dagen is er op vrijdagavond een speciaal programma met spelletjes, creativiteit en een hele hoop gezellige kids en leiding. Tijdens de avonden staat elke keer een ander thema centraal.

Vrijdagavond van 19.20 – 20.30 in de Jeruzalemkerk!
Data seizoen 2023/2024: zie op de flyer hierboven.

Rock Solid
Rock Solid is een te gekke club voor tieners van groep 7 en 8. Tijdens de club praten we over verhalen uit de Bijbel en wat je daar in je dagelijks leven nog mee kan doen, daarnaast doen we ook veel gekke spellen met elkaar. Bij Rock Solid kun je ook nieuwe vrienden en vriendinnen uit Utrecht leren kennen. Kortom; Rock Solid is een mix van gezelligheid, gekheid en serieuze thema’s en gesprekken.

Vrijdagavond van 19.20 – 20.30 in de Nieuwe Kerk!
Data seizoen 2023/2024: zie op de flyer hierboven.

Solid Power
Solid Power is een gezellige club tieners uit klas 1 en 2. Tijdens onze clubavonden hebben we gesprekken over Bijbelse thema’s en is er veel ruimte voor vragen van de tieners. Natuurlijk worden er ook veel actieve spelletjes gespeeld, films gekeken, gelachen en bovenal veel chips gegeten en cola gedronken.

Solid Power is een goede mix van gezelligheid, vriendschap en goede gesprekken. Onze club is om de week op vrijdagavond. Kom vooral eens langs!

Vrijdagavond van 19.20 – 20.30 in de Nieuwe Kerk!
Data seizoen 2023/2024: zie op de flyer hierboven.

Young & Waymakers
Young is de club voor alle tieners van klas 3 & 4. Daarnaast is Waymakers de club voor jongeren die al naar het MBO gaan of in klas 5/6 zitten. Elke twee weken komen we samen op zondagavond en starten we met een maaltijd. Het belangrijkste van onze club is dat we elkaar ontmoeten en leren kennen. Naast deze gezelligheid bespreken we ook altijd een thema en de vragen die daarbij naar boven komen. Wil je een keer komen kijken of Young/Waymakers iets voor je is? Check de agenda op de site van het IKJU en kom gerust langs!

Kamp en andere activiteiten

Door het jaar worden er ook verschillende andere activiteiten georganiseerd. Meer info over de activiteiten en het kamp vind je op de site van het IKJU.