De Jeruzalemkerk heeft een grote groep kinderen die meedoen in het jeugdwerk en de verschillende clubs bezoeken. Het jeugdwerk is interkerkelijk en wordt georganiseerd door het Interkerkelijk Jeugdwerk Utrecht (IKJU) een samenwerkingsverband van de Jeruzalemkerk met de Nieuwe Kerk, de Jacobikerk en de Singelkerk. Caroline Kos is als jeugdwerker aan het IKJU verbonden. Zij ondersteunt de kerken in de club- activiteiten. Op de clubs draait het om Vieren, Vrienden en Vormen. Het elkaar ontmoeten en plezier hebben staat centraal, geloven doe je samen met anderen! Kinderen zijn altijd welkom op een clubavond, loop gerust eens binnen.

Kidsclub
De kidsclub is een club voor alle kids vanaf 8 jaar. We doen leuke creatieve opdrachten, spellen en horen een verhaal uit de bijbel.

Vrijdagavond van 19.15 – 20.30 in de Jeruzalemkerk!

Rock Solid
Rock Solid is een te gekke club voor tieners van 10 tot 12.

Vrijdagavond van 19.15 – 20.30 in de Jeruzalemkerk!

Solid Rulez
Solid Rulez is een programma voor tieners vanaf de brugklas tot klas 2/3. We doen gekke spellen met elkaar maar denken ook over serieuze dingen na.

Vrijdagavond van 19.15 – 20.30 in de Jeruzalemkerk!

Micha Young
Micha Young is een club voor iedereen vanaf de tweede klas. Met leeftijdsgenoten kun je praten over serieuze zaken, eten we met elkaar en hebben veel lol tijdens gekke spellen of als we chillen met elkaar.

Zondagavond van 18.00 tot 20.30 in de Nieuwe Kerk!